Reviews

03 april 2021

Rishmi

Super bedankt voor de prachtige foto’s! We zijn zeer tevreden over het resultaat. Je nam echt de tijd en had veel geduld tijdens de fotoshoot. Je straalt rust uit waardoor de kleine ook op haar gemak in slaap viel! De foto’s zijn ook mooi bewerkt aangezien ons kleintje last had van babyacne. Je ziet helemaal nik ervan. We gaan je zeker aanraden aan anderen🤗

22 december 2020

Annemarie

Fijne corona proof fotoshoot bij ons thuis gehad met Cecile. Erg flexibele instelling qua afspraken, dat is erg fijn met een kleine baby thuis. Cecile heeft een heleboel accessoires waaruit je kunt kiezen en houdt rekening met jouw wensen qua voorkeuren van styling. Ook haar geduld en omgang met kleine babies is erg bijzonder, de mijne had niet haar beste dag, maar was uiteindelijk toch gelukt. De foto’s waren mooi geworden en op tijd ontvangen om met de familie te delen.

14 december 2020

Charlotte

Cecile heeft mijn verwachtingen overtroffen! Met haar engelen geduld is het haar gelukt om prachtige foto’s te maken van onze twee jongens. Meer dan blij met het resultaat.

26 november 2019

Mandy

Begin november is ons dochtertje geboren. Wij wilde graag een blijvende herinnering van deze roze bubbel. Zo kwamen wij in contact met Cécile en wat zijn we blij met haar. Onze kleine meid vond het allemaal veel te interessant en wilde niet slapen. Wat een engelende geduld heeft Cécile. De foto’s zijn prachtig geworden en wij zijn er super blij mee. Wij zullen Cecile aan iedereen aanraden. Bedankt Cecile!

24 april 2019

Kelly

“Cecile was opzoek naar een newborn voor een portfolio shoot. Bij ons kreeg ze er zelfs twee! 
😉
Maar wat een geduld heeft deze vrouw zeg! En wat een rust straalt ze uit. Wat voor prachtige foto’s zorgt. Ze heeft zelfs nog mijn oudste van 6 op de foto gezet.
Het was een hele fijne shoot.
Dank je wel voor de mooie foto’s ❤”

28 december 2018

Lisa

“Afgelopen maandag 17 dec kwam cecile langs voor de fotoshoot die ik had gewonnen via haar fb pagina.
Wat was het een gezellige middag en wat een gave foto’s zijn het geworden.
Ze was zo leuk met mijn oudste dochter en met de jongste was ze heel voorzichtig en lief.
Ik heb genoten van deze speciale middag en geniet nog meer van de prachtige foto’s! Nogmaals onwijs bedankt Cecile!”

21 december 2018

Joyce

“De foto’s van de newbornshoot van onze kleine man zijn prachtig geworden! Cecile nam alle tijd, had zoveel geduld en was zo lief voor ons mannetje💙. We zijn blij met het resultaat!”

22 augustus 2017

Susanne

“Wij zijn lang op zoek geweest naar iemand die zulke bijzondere foto,s maakt. Echt heel tevreden zijn wij over het resultaat maar ook over de liefdevolle en rustige manier waarop je met onze kleine omging! Nogmaals bedankt!!”

11 mei 2017

Mirelle

“Cecile heeft pas foto’s gemaakt van mijn zoon. De manier waarop zij met hem omging was heel fijn. Ze is heel geduldig en je kan zien dat ze plezier heeft in de omgang met een pasgeboren kindje. Ik ben heel blij met het resultaat. Dank je Cecile!”

28 april 2017

Janelee

“Beste Cecile, hartelijk bedankt voor de geweldige fotoshoot! Het zijn prachtige foto’s geworden en je bent super lief en geduldig geweest met onze kleine meid. Het is een herinnering voor altijd en we gaan zeker een van de foto’s uitvergroten voor boven ons bed. Nogmaals ontzettend bedankt!”

21 april 2017

Ilse

“Hoi Cecile, bedankt voor de shoot en foto’s van mijn kleine man! Was tijdens de shoot ook erg blij met je, gezellig met die kleine en alles was goed, maar vooral Kiekeboe kreeg hem aan het lachen! 
🙂
Bedankt! Groetjes, Ilse”

23 maart 2017

Hanna

“Cecile Blankwater Photography – een aanrader!
Cecile heeft eind februari 2017 onze dochter Jasmijn gefotografeerd. Jasmijn was toen tien dagen oud. De fotoshoot vond plaats in onze woonkamer. Die was, met de verwarming op 25 °C en de haard aan, behaaglijk warm zodat Jasmijn zich comfortabel en veilig voelde. Toen Cecile alles voor de shoot aan het klaarzetten was heb ik Jasmijn rustig gevoed. Daarna heb ik haar uitgekleed en overgegeven aan Cecile. Cecile nam uitgebreid de tijd en stelde Jasmijn liefdevol op haar gemak. Mede door het ritmische, sussende geluid uit de Baby Shusher (die het geluid dat baby’s in de baarmoeder horen nabootst) viel Jasmijn al snel in een diepe in slaap. Cecile maakte foto’s in verschillende poses met diverse accessoires (onder andere leuke haarbandjes, mutsjes, doeken en kleden). Jasmijn heeft bijna de hele shoot geslapen. Cecile bracht Jasmijn zeer geduldig in de door haar bedachte newbornpose. Ze nam pas foto’s op het moment dat alles klopte, de styling, het licht, de pose en een ontspannen Jasmijn. Het zal duidelijk zijn dat we hebben genoten van de shoot. Na 2,5 week kregen we het eindresultaat te zien. We zijn ontzettend blij met de foto’s. Die vormen een blijvende herinnering aan een snel vervlogen tijd. We raden iedereen aan om een shoot te boeken bij Cecile Blankwater Photography. Ook leuk om als kraamcadeau te geven!”

8 december 2016

Marianne

“Cecile heeft voor haar portfolio prachtige foto’s van onze dochter gemaakt!”

11 oktober 2016

Mik

“Cecile maakt lieve foto’s en heeft een engelen geduld met veel rust.”

10 oktober 2016

Suzanne

“27 september heeft Cecile voor d’r portfolio mijn kleine man Flynn op de foto mogen zetten, en wat een engelen geduld, hij wilde alles graag zien terwijl met de oogjes dicht mooiere foto’s werden. Cecile onwijs bedankt voor de foto’s!”