Over mij

Even voorstellen, mijn naam is Cecile Blankwater.

Ik ben moeder van drie kinderen. De liefde voor je kind is onmogelijk te beschrijven, maar elke ouder weet nu hoe het voelt.

Wanneer je een kindje krijgt staat de wereld even stil, maar al gauw daarna vliegt de tijd sneller voorbij dan je moederhart je soms lief is.

Je wilt je pasgeboren kindje het lieft voor altijd zo (ont)houden. Voor mij was dit niet anders, ook ik heb als moeder een newbornshoot laten doen. Naast hoe trots ik met mijn kleintje binnen kwam, weet ik me te herinneren dat ik die dag dacht; “Als dat toch je werk mag zijn.”

Van zowel fotografie als kinderen, word ik zolang ik me kan herinneren heel erg blij.

Fotografie is een bijzonder iets. Het stelt je in staat een moment te vangen en voor altijd te kunnen koesteren. Alsof je de tijd in een doosje stopt en je, wanneer je maar wilt, voor eventjes terug mag. Magisch als je het mij vraagt.

Na werkzaam te zijn geweest in de hospitality branche, kinderanimatie, kinderopvang, en na het gedeeltelijk volgen van de opleiding Toegepaste Psychologie, heb ik eindelijk de beslissing genomen om mijn dromen te volgen en me te bekwamen in de vakfotografie. Ik upgradede mijn camera en begon aan de opleiding Newbornfotografie verzorgd door Brenda Olie. Ik had geen betere keuze kunnen maken. Nu mag ik zelf de wondertjes van trotse ouders vastleggen, en ze zijn werkelijk stuk voor stuk prachtig..

Voel je vrij om op mijn pagina rond te kijken. Heb je nog vragen dan wil ik ze met alle liefde en geheel vrijblijvend beantwoorden.

Liefs,

Cecile