Algemene voorwaarden

– Newbornshoots vinden plaats op locatie. Ik zal dus met mijn materiaal naar jullie toe komen. Zorg ervoor dat de kamertemperatuur 26 graden Celsius is, zodat de baby zich comfortabel voelt ook met ontbloot lijfje. Houdt u ook vooral rekening met uzelf en trek luchtige kleding aan.
– Voor het licht is het belangrijk dat ik slechts van 1 kant licht heb, hiervoor heb ik een raam met daglicht nodig waar voor ik mijn set kan opbouwen.
– Het is niet toegestaan de foto’s welke u ontvangt, zelf te bewerken.
– De foto’s dienen slechts voor eigen gebruik gedeeld, afgedrukt of gekopieerd te worden. Dus foto’s voor bijvoorbeeld opa en oma afdrukken? Tuurlijk! Het is alleen niet toegestaan de foto’s voor commerciële doeleinden te gebruiken.
– Tijdens de shoot is het niet toegestaan te filmen of zelf foto’s te maken. Alvast bedankt voor uw begrip.
– Het aanleveren van het eindproduct kan tussen de 2 en 4 weken duren.
– De foto’s zullen door Cecile Blankwater Photography gebruikt worden voor promotie doeleinden. Alles met het doel mijn werkzaamheden te kunnen tonen. Uiteraard zal er met respect worden omgegaan met uw privacy en wordt de foto anoniem (zonder naam of andere persoonlijke gegevens) gepubliceerd. Heeft u hier bezwaar tegen, geeft u dit dan van tevoren even aan.
– Cecile Blankwater Photography kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele materiële of lichamelijke schade tijdens haar werkzaamheden.
– Cecile Blankwater Photography kan niet verantwoordelijk worden gehouden indien de shoot niet geheel zoals gewenst verloopt. Ik kan op de meeste situaties inspelen, echter blijven er enkele situaties over waar ik helaas geen invloed op kan hebben. De baby bepaald de shoot!
– Bij ziekte van u of uw baby graag afzeggen. Het is belangrijk dat u zich beiden goed en prettig voelt. Daarbij is het zonde ziek op de foto te staan. Omgekeerd wordt bij ziekte van Cecile Blankwater Photography ook de afspraak afgezegd en indien mogelijk verplaatst naar een later moment. Dit i.v.m. de veiligheid van uw kindje. Sowieso staat de veiligheid van uw kindje op de eerste plaats en reken ik erop dat ik samen met u voor een veilig en aangenaam verloop van de shoot kan zorgen.